Nieuwsbrief 1

Inspectie aan uw woning
In april ontving u van QuaWonen een brief waarin Beter in Wonen werd voorgesteld. Beter in Wonen is een samenwerking van 5 verschillende partijen. Samen met u gaan wij aan de slag met uw woning.

Ik ben Lysanne van den Tol, uw contactpersoon tijdens dit project voor Beter in Wonen. Voor vragen en opmerkingen over dit project neemt u dus géén contact op met QuaWonen, maar met mij. U kunt mij bereiken per e-mail en per telefoon.

Beter in Wonen houdt u op de hoogte via de NieuwsBrief en via deze website. In deze NieuwsBrief leest u meer over de inspecties, de planning en de KlankbordGroep.

Inspecties
In mei hebben wij zes woningen geïnspecteerd. Er vinden vóór de bouwvakantie nog twee inspecties plaats:

Wat, waar en wanneer wordt er geïnspecteerd?
En wie inspecteert er?


1. Isolatie-inspectie van de gevels.

De status van de isolatie wordt onderzocht. Let op: u kunt geluidsoverlast ervaren, omdat er een gaatje wordt geboord.
· Waar: wij inspecteren de buitenkant van uw huis.
· Wanneer: in de week van 26-30 juni. U hoeft niet thuis te zijn.
· Wie: firma Takkenkamp

2. Asbestinventarisatie· 

· Waar: de gehele woning
· Wanneer: de asbestinspectie wordt maar bij enkele huizen gedaan. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

De Planning
De resultaten van de inspecties hebben wij nodig om tot een definitief plan te komen. In dat plan worden Onderhoudswerkzaamheden gecombineerd met Energiemaatregelen.
In de herfst organiseren wij een InformatieBijeenkomst. Hier delen wij de plannen met u. U ontvangt later nog een uitnodiging voor deze InformatieBijeenkomst.
Ná de InformatieBijeenkomst ontvangt u de BewonersMap. In deze map kunt u alle informatie nog eens goed nalezen. Alle NieuwsBrieven hebben vier gaatjes, zodat u straks alles kunt bewaren in uw BewonersMap.

KlankbordGroep & uw wensen
Beter in Wonen en QuaWonen betrekken u graag bij de voorbereidingen van onze plannen. Daarom richten wij een KlankbordGroep op. Deze groep bestaat uit buurtbewoners die samen met Beter in Wonen de plannen bespreken. Wilt u plaatsnemen in de KlankbordGroep? Stuur dan een e-mail naar info@beterinwonen.nl of bel naar Beter in Wonen op 06 – 84 51 20 44 om u aan te melden.
Wij behandelen uw ideeën en wensen tijdens de KlankbordGroepvergaderingen en kijken naar de haalbaarheid hiervan.
Kunt u niet plaatsnemen in de KlankbordGroep, maar heeft u wel ideeën of wensen? Stuur dan een e-mail naar info@beterinwonen.nl.

Meer informatie
U kunt zich aanmelden op deze website. Zodra wij een nieuw bericht plaatsen, krijgt u hierover een e-mail. Zo blijft u makkelijk op de hoogte!

Vragen?
Heeft u na het lezen van deze NieuwsBrief vragen? Neem dan contact met mij op via info@beterinwonen.nl, of via het telefoonnummer 06 – 84 51 20 44.

Samen gaan wij aan de slag voor een betere woning; meer comfort met een lagere energierekening.


Met vriendelijke groet,


Lysanne van den Tol
Beter in Wonen
info@beterinwonen.nl
06 – 84 51 20 44.