donderdag 26 april 2018

Nieuwsbrief 4

Graag informeer ik u in deze NieuwsBrief over de ProefWoning en de planning van de werkzaamheden... Tip: bewaar deze NieuwsBrief in uw BewonersMap.

De EnergieMaatregelen gaan door!
U heeft van QuaWonen een brief ontvangen dat de minimale 70% akkoord voor het renovatieplan is gehaald. De KlankBordGroep heeft de akkoordverklaringen geteld: 98% van de bewoners heeft aangegeven positief te staan ten opzichte van de renovatieplannen. De EnergieMaatregelen en OnderhoudsWerkzaamheden voeren wij in alle woningen uit.
















Acacia 13  
Acacia 13 is tijdens de renovatie de ProefWoning én ons kantoor. Het is de woning waar de eerste renovatie uitgevoerd wordt. U ontvangt binnenkort een uitnodiging om een kijkje te komen nemen.
Zijn er werkzaamheden in uw woning? Dan mag u in Acacia 13 verblijven. In de woning staan een bank, tv en eettafel voor u klaar. Daarnaast kunt u gebruik maken van de Wi-Fi.

Vakantie
Van 23 juli t/m 10 augustus is de bouwvak. Tijdens deze vakantieperiode wordt er niet gewerkt in uw wijk.
Weet u al wanneer u op vakantie gaat?
Geef dit alstublieft aan ons door.

Start werkzaamheden per blok 
Ongeveer twee weken voor de start van de werkzaamheden aan uw woning komt de uitvoerder bij u langs om het verloop hiervan te bespreken. In de planning hieronder ziet u in welke week de werkzaamheden aan de woningen in uw blok starten.























Uw Contactpersoon
Eerder heeft u kennis gemaakt met Lysanne van den Tol. Vanaf nu ben ik, Liza Collignon, uw contactpersoon tijdens dit project van Beter in Wonen. U kunt mij bereiken per e-mail via acacia@beterinwonen.nl (Let op: dit is ons nieuwe e-mailadres) en per telefoon op 06 – 81 88 06 37.

Meer informatie
Nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.
Op de website: www.beterinwonenacacia.nl kunt u deze NieuwsBrief nalezen.
U kunt zich ook abonneren op de website, u krijgt dan een e-mail zodra ik een nieuw bericht plaats.

Met vriendelijke groet,
Liza Collignon
Beter in Wonen