donderdag 19 juli 2018

NieuwsBrief 5


In deze Nieuwsbrief kijken we terug op de feestelijke opening van de Proefwoning. Verder stel ik u graag voor aan de uitvoerder die met de andere werklieden aan de slag gaat in en rondom uw woning. Tot slot informeer ik u over de start van de bouwvak. Tip: bewaar deze Nieuwsbrief in uw BewonersMap.

Feestelijke opening Proefwoning

Woensdag 4 juli 2018 hebben wij de Proefwoning feestelijk geopend. Na een proostmoment met de wethouders van Krimpen aan den IJssel, QuaWonen, het consortium van Beter in Wonen én de Klankbordgroep, kreeg u de mogelijkheid om een kijkje te nemen. Ruim 50 bewoners van 30 woningen hebben de Proefwoning van binnen en buiten bekeken. Graag bedank ik alle aanwezigen voor hun komst. Zowel QuaWonen als Beter in Wonen vonden het een erg geslaagde middag.

Uitvoerder Rob Borsboom

Misschien heeft u hem al rond zien lopen in de buurt of ontmoet tijdens de open dag van de Proefwoning, onze uitvoerder Rob Borsboom.
Rob doet zijn uiterste best om de werkzaamheden zo goed en soepel mogelijk voor u te laten verlopen.
Tijdens de werkzaamheden is Rob dagelijks aanwezig in de Proefwoning.

Planning werkzaamheden
De route van de werkzaamheden vindt u op pagina 35 van de BewonersMap. Ook ziet u deze route op de poster op het raam van de Proefwoning. Rob komt ongeveer twee weken voordat de werkzaamheden aan uw woning starten bij u langs om de planning persoonlijk met u door te nemen. Hij bespreekt met u welke werkzaamheden wanneer plaatsvinden. Heeft u vragen over uw voorbereidingen? Schrijf uw vragen op zodat u ze tijdens dit gesprek met Rob kunt bespreken.

Bewonersspreekuur
Vanaf woensdag 29 augustus is er elke woensdag een bewonersspreekuur van 10:00 uur tot 11:00 uur in de Proefwoning, Acacia 13. Heeft u vragen? Kom gerust naar het spreekuur. Rob zit voor u klaar en beantwoordt deze graag.

Thuis blijven voor werkzaamheden
Veel werkzaamheden worden uitgevoerd aan de buitenzijde van uw woning, hiervoor hoeft u niet thuis te blijven. Voor sommige werkzaamheden vragen wij u, of iemand in uw omgeving, nadrukkelijk om thuis te blijven. Indien dit écht niet mogelijk is, kunt u uw huissleutel achterlaten bij Rob. Ook dit kunt u bespreken tijdens het gesprek voorafgaand aan de werkzaamheden.

Schade tijdens werkzaamheden
Hoe voorzichtig de werklieden ook werken, er is altijd kans op schade. Is er schade ontstaan door uitvoering van de werkzaamheden? Meld dit zo snel mogelijk bij Rob.
Daarnaast verwachten wij uw medewerking. Het is verstandig om losse waardevolle spullen tijdens de werkzaamheden op te bergen. Daarnaast vragen wij u uw meubelstukken af te dekken met afdekfolie en kleden om schade te voorkomen. Om misverstanden te voorkomen adviseren wij u om kwetsbare en/of waardevolle spullen op foto vast te leggen. Heeft u extra afdekfolie nodig? U kunt dit gratis ophalen in de Proefwoning.

De bouwvak
De bouwvak vindt plaats van maandag 30 juli 2018 tot maandag 20 augustus 2018. In deze periode vinden er geen werkzaamheden plaats. Wel blijft er een kleine bouwplaats staan. Dit betekent dat er tijdens de bouwvak  vier parkeerplaatsen voor de Proefwoning bezet blijven.
Heeft u tijdens de bouwvak vragen over het project? Neem gerust contact met mij op. Ik ben gedurende de zomer bereikbaar tijdens kantooruren.

Meer informatie
Heeft u na het lezen van deze Nieuwsbrief nog vragen? U kunt mij bereiken per e-mail via acacia@beterinwonen.nl en per telefoon op 06 – 81 88 06 37.

Website:
Op www.beterinwonenacacia.nl kunt u deze Nieuwsbrief nalezen. U kunt zich ook abonneren op de website, u krijgt dan een e-mail zodra ik een nieuw bericht plaats.
Ik wens u een hele fijne zomer!

Met vriendelijke groet,
Liza CollignonBeter in Wonen